Menu


2 ks PU Kožené autosedačky Organizátor Auto Seat Medzera Úložný Box Nastaviteľné Sedadlo z Auta, Flexibilné Bočné Vrecká Auto Interiérové Doplnky

€13.15 €26.30

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d276725
Značky

Bul nech Body:

1. Nádherne Vytvorený: Vyrobené z vysoko-kvalitné odolné ABS a PU kožené materiály, tento autosedačky konzoly organizátor nebude poškodenie alebo slabnúť ľahko.To je tiež odolná voči vode a opotrebovaniu, zabezpečenie dlhodobé použitie.

2. Multi-funkčný Dizajn: Toto auto skladovanie organizátor udržuje svoje základy organizované a zabraňuje, aby sa váš telefón a iné položky od pádu sedadla.To je skvelé pre dlhé výlety či každodenné tratiach.

3. Spoločný Dizajn: Tento autosedačky konzoly organizátor je možné pohodlne držať telefón, peňaženku, kľúče, slnečné okuliare, a ďalšie náležitosti v mieste.Je to ideálny darček k narodeninám pre ženy a mužov, ktorí pohon štyroch kolies vozidiel.Má univerzálnu kompatibilitu s väčšinou modelov áut a môže byť ľahko inštalovaný a odstránený.

4. Dosť veľký: S veľký priestor pre ukladanie telefóny, okuliare, kreditné karty, peňaženky, a mincí, a menšie plochy oddelené pre zabezpečenie perá a slúchadlá, to autosedačky konzoly organizátor vám pomôže, aby vaše auto čistý a uprataný.

5. Široký Aplikácie: Tento autosedačky konzoly organizátor je veľmi vhodná pre všetky autá a nemá vplyv na vedenie vozidla.Má humanized bezpečnosti dizajn s bezpečnostnou prackou, aby sa zabránilo jej stále prilepené v sídle slotu.Chráni vaše položky, poriadok a čistotu v aute.

Popis:

Aby sa vaše auto upratané a čisté, s týmto PU Kožené Auto Organizátor.Je ideálny pre ukladanie svoje základy, napríklad mobilný telefón, peňaženku, kľúče, slnečné okuliare, a ďalšie.To nebude poškodiť vaše sídlo alebo konzola, a je jednoduché na inštaláciu a odstránenie.Toto auto organizátor je tiež veľký výber narodeninové darčeky pre priateľov a rodinu, ktorí milujú jazdu.

Špecifikácie:

1. Názov: Autosedačky Konzoly Organizátor

2. Materiál: ABS+PU

3. Váha: cca 260 g (single)

4. Veľkosť: o 27.5*8.5*16 cm/10.8*3.34*6.29 palec

Balenie Zoznam:

2* Autosedačky Konzoly Organizátor

Technické Detaily

Druh Slnečník Skladovanie Taška
Druh Materiálu ABS+PU
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby