Menu


Bezdrôtové Nabíjanie Telefónu Pripojiť Na Auto 360 Stupňov Otočná Zarovnanie Air Vent Telefón Mount Automatické Zarovnanie Air Vent Telefón Držiak

€15.73 €19.66

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d279596
Značky

Hrajú pohybe cievky štruktúru a riadenie teploty, tento mount umožňuje bezdrôtové nabíjanie a zároveň chráni vaše auto vetracie otvory pred poškriabaním.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: o 11x7x4.6typ/4.33x2.76x1.81 cm

Materiál: horčíková zliatina hliníka+ABS

Vstup a výstup: 5V/2A 9V/1.67 A.

Balenie Zoznam:

1* Auto Bezdrôtový Nabíjací Stojan

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívna Technológia: pokročilej technológii toto auto bezdrôtový nabíjací stojan funkcie pohybe cievky štruktúru, dodáva rýchlejšie a efektívnejšie plnenie výkon - s automatické úpravy tak, aby vyhovovali rôzne modely telefónov.

2.Jednoduché pre Užívateľov: Zabezpečiť vašu spokojnosť s našimi Auto Bezdrôtový Nabíjací Stojan, vybavený najnovšími zdvíhateľnej háčik pre jednoduché aplikačné a ochranu pred poškriabaním.

3.Jednoduchá Inštalácia: S posilnené matica prevencia ovisnuté, toto auto bezdrôtový nabíjací stojan šetrí čas počas inštalácie.Ovládače môžete prepínať medzi zobrazením na výšku, na šírku alebo na akomkoľvek uhle pre najlepších navigačný videnie.

4.Dlhá Životnosť: Nabíjať bezdrôtovo s ľahkosťou a bez toho, aby sa odstránili vaše telefónne prípade zakaždým.Toto auto bezdrôtový nabíjací stojan sa môže pochváliť batéria s dlhou výdržou, ktorá vám umožní zostať v kontakte vonku s ľahkosťou.

5.Bezpečne Používať: Cieľom poskytovať bezpečné nabíjanie skúsenosti, bezdrôtová nabíjačka do auta je vybavený funkciami, vrátane regulácie teploty, cudzí objekt uznanie, a preplatok/prepätiu/prepäťovej ochrany.

Technické Detaily

Farba Meno čierna
Materiál Horčík Hliníkovej Zliatiny + ABS
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby