Menu


Klávesnica Wall Mount Akryl Rám Držiaka Stojan Na Stenu Štýlový Priestor Šetriace Riešenie Keyboard & Mouse Klip Prenosný Držiak S

€7.05 €10.07

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d336017
Značky

Naše klávesnice nástenná polica je ideálny pre zobrazovanie vašu mechanické klávesnice!Vylisované z 5 mm hrubé akrylové, ľahko sa drží hra na klávesy, full-size klávesnice a viac.Zavesiť ho až dva otvory pre skrutky a predviesť svoje zbierky.Dokonalý darček pre všetky klávesnice zberateľov alebo nadšencov.

Funkcie:

Názov: Klávesnica Držiak Na Stenu

Materiál: Akryl

Farba: čierna

Celková veľkosť: cca 12 x 6,5 x 4,7 cm/4.72 x 2.55 x 1.85 v

Hrúbka: cca 5mm

Zoznam:

2 x Akryl Klávesnice Wall Mount

4 x Skrutky

4 x Rozšírenie Trubice

Alebo

4 x Akryl Klávesnice na Stenu

8 x Skrutky

8 x Rozšírenie Trubice

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Maximálna Sila: Vyrobené z robustnej 5mm akryl, tento záves je postavené na posledný, a poskytnúť rock-pevné podpory pre vašu klávesnicu.S 22 lb hmotnostný limit, je ideálna pre hráčov a profesionálov podobne.Ušetrí miesto na stole a užiť si pevné, dlhé-trvalé riešenie.

2.Efektívna Úspora Priestoru: Pri zavesiť mechanické klávesnice na stenu, môžete uvoľniť cenné plochy priestoru a udržať ju na dosah vždy, keď ju budete potrebovať.

3.Praktické použitie: Naše klávesnice stenu záves je navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznych klávesnice typov, od hry klávesnice na full-size klávesnice a ťažkých mechanických klávesníc do 3 cm hrubé.Je to ideálne úložné riešenie pre domácnosti, kancelárie, štúdio, a herňa.

4.Inštalácia Pohodlie: U zahrnuté skrutky a rozšírenie rúry, náš klávesnice vešiak na stenu sa ľahko inštaluje len dva otvory pre skrutky.Jednoducho pozíciu a vŕtať do steny pre bezproblémové a pevnú montáž.

5.Zmysluplné darček: Prekvapenie klávesnice zberateľov alebo nadšencov s týmto ľahko inštalovať na stenu vešiak, ktorý je vybavený pokyny a hardvéru.Ideálne pre narodeniny, výročia, Christmas, Halloween, alebo žiadne špeciálne príležitosti.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby