Menu


HD Ďalekohľady Pre Deti Kompaktný Vysokej Napájaný Mini Ďalekohľady Jednoduché Zameranie HD pozorovanie Vtákov Ďalekohľady Na Koncert Loveckej Turistika

€12.21 €33.00

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d35711
Značky

Deti ďalekohľady sa vyrábajú s ABS materiálu, zabezpečenie trvanlivosti pre outdoorové aktivity.S 10x nastaviteľná ohnisková vzdialenosť a viac funkcií, stimuluje zvedavosť a túžbu poznávať.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: (cca.)12.3*14,8 v cm/4.84*5.83 palcov

Funkcia: Odnímateľný, pozdĺžne single a double barrel prepínanie

Balenie Zoznam:

1* Kompaktný Ďalekohľad pre Dieťa

1*ozdobná šnúrka na uniforme

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pôsobia Ľahko: Pozri vzdialené názory s prehľadnosť a jednoduchosť.Naše kompaktné ďalekohľady pre deti ponúkajú 10x nastaviteľná ohnisková vzdialenosť a high-definition pozdĺžne single-binokulárne prepínanie dizajn, takže pozorovanie scenérie zábavné a bez námahy.

2.Všestranné Použitie: S jeho zväčšenie a multi-vrstvené šošovky, naše Ďalekohľady pre Deti ponúkajú jasné a žiarivé názory pre pozorovanie vtákov, camping, horolezectvo a iné outdoorové aktivity.

3.Opakovane Materiál: S týmito ďalekohľad vyrobený z opakovane použiteľných ABS materiál, deti sa môžu tešiť hodín pohodlné sledovanie.Mäkké gumové okulára zabezpečuje dlhodobé používanie bez únavy očí.Ich ľahký dizajn z nich robí ľahko prenosný a ideálny pre vonkajšie dobrodružstvo.

4.Vo všeobecnosti Používa: Náš detský ďalekohľady ponúkajú jedinečnú príležitosť objavovať svet mimo outdoorové aktivity.S všestranný aplikácie v oblasti vzdelávania a vedy, ktoré poskytujú skvelý spôsob, ako rozšíriť svoje znalosti a prehĺbiť svoje pochopenie sveta okolo nás.

5.Pekný Darček: Nie, len sa to udržať ich baví, ale bude tiež zvýšiť ich pozorovania a predstavivosť, ako aj iskra ich záujem o skúmanie prírode, príroda, a oblohu nad.

Technické Detaily

Druh Ďalekohľady
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Ďalekohľady
Zväčšenie teleskopy
Zorné pole teleskopy
Odolnosť Proti Vode Úrovni IPX4
Priemer okulára teleskopy
Cieľom Priemer Objektívu teleskopy

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby