Menu


Čiernou Obrubou Reštaurátorskej Tvorivé Automobilového Náteru Výbava Obnoviť Pre Autá Nedostatok Lesk Plastových Výbava Odstraňovač Nečistôt Agent auto príslušenstvo

€5.30 €10.59

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d36460
Značky

Odrážky:

1.Eko-Šetrné a Bezpečné Vzorca: na Rozdiel od iných auta výbava reštaurátorov, náš oil-free a bez zápachu vzorec je vyrobené z ekologicky šetrných materiálov, ktoré sú neškodné pre vaše auto a sami.Môžete ho používať s dôverou a vychutnať lesklé čierne vzhľad vášho auta, trim.

2.Ľahko Obrúsky Preč Kontaminantov: S týmto výrobkom, môžete uskutočniť vaše auto sklon vyzerať opäť nové.To je z UV žiareniu a riadeniu expozície, a dodáva lesklý povrch s jeho dlhá životnosť náteru.Čistí mimo prach a nečistoty bez poškodenia vášho auta povrchu.

3.Multi-Účel: Tento čierny auto trim na obnovenie môžete obnoviť pôvodnú farbu a lesk rôznych časti vášho vozidla, ako napríklad pedále, pneumatiky, dvere, rámy, dverové panely a všetky výrobky z kože.To funguje dobre na všetky druhy vozidiel a povrchy.

4.Ľahké a Praktické: S 60ml kapacity, tento čierny auto výbava reštaurátorskej je ideálna veľkosť pre cestovanie a skladovanie.Môžete si ju v taške alebo kufri a aplikovať vždy, keď sa vaše auto je exteriér potrebuje touch-up.Je to bezproblémové riešenie pre udržanie vášho auta vzhľad.

5.Jednoduché a Rýchle Auto Výbava Refinisher: Tento produkt je možné, aby vaše auto výbava nový vzhľad v priebehu niekoľkých minút.Prináša späť čiernu farbu a lesk vášho auta, trim s jednoduchým utrite z handrička.Je to jednoduché na použitie, a to je vaše auto vyzerať skvele.

Popis:

Obnoviť vaše auto trim s týmto ľahko použiteľné výrobku.Funguje to na pneumatiky, batožinového priestoru a vnútorné povrchy.Len utrite handrou a vidieť rozdiel.Je vyrobený z bezpečného materiálu, ktorý nepoškodí vaše auto alebo životné prostredie.Dať vaše auto novú pozrieť dovnútra a von s tejto výbava reštaurátorskej.

Špecifikácia:

1. Názov: black auto výbava reštaurátorskej

2. Objem: 60ml

Balenie Zoznam:

Čierne auto výbava reštaurátorskej*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Technické Detaily

Druh Materiálu Kvapalina
Špeciálne Funkcie Prenosný a praktický
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Objem 60ml
Položka Hmotnosť 60g
Položka Druh Kožené & Čistič Čalúnenia

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby