Menu


Mail Organizátor Akryl Mail Organizátor Jasné, Tlač Mail Skript List Držiteľ Obálky Držiteľ Mail Triedič Stojan Na Stôl Školy

€5.83 €9.26

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d40092
Značky

Užívateľsky príjemný dizajn umožňuje jednoduché umiestniť alebo premiestniť maily a dokumenty.Vhodné pre použitie doma alebo v škole.Majte, listy, obálky a iné dôležité dokumenty na vhodnom mieste.

Špecifikácia:

Názov: Akryl Mail Držiteľ

Materiál: akryl

Farba: transparentná

Celková veľkosť: o 15.3*10.1*6typ/6*4*2.4 v

Hrúbka: približne 3 mm

Balenie Zoznam:

1* Akryl Mail Holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Uvoľniť Miesto na disku: Naše Akryl Mail Držiteľ je efektívny mail úložné riešenie pre váš domov alebo do školy.S jeho štýlový dizajn, šetrí priestor a udržiava váš desktop usporiadaná a organizovaná.

2.Hladký Vzhľad: Tento akryl mail držiteľ má hladké a zaoblené hrany, aby sa zabránilo poškriabaniu na vaše listy a dokumenty.Môžete bezpečne ukladať a usporiadať svoje mail bez obáv o ich poškodeniu.

3.Dlho Slúži Života: S jeho robustné a odolné proti poškriabaniu 3 mm hrubé akrylové materiál, tento mail držiaka poskytuje mimoriadnu spoľahlivosť a dlhú životnosť.Ľahký a ľahko prenosný, tento držiteľ opakovane poskytuje trvalé pohodlie pre všetky vaše mail organizovanie potreby.

4.Jednoduchá obsluha: S veľkosťou 15,3*10.1*6typ/6*4*2.4 v našej Akryl Mail Držiteľ je ideálny pre riadenie listov, faktúr a dokladov.Jej elegantný a čistý dizajn spája bez námahy s akýmkoľvek dekor, zvýšiť vašu miestnosti estetické pri zachovaní to organizované.

5.Použite Jednoducho: Zjednodušte si každodennú rutinu s týmto akryl mail držiak pre jednoduché triedenie dokumentov, súborov, listy a obálky.Priestor na úsporu vertikálny dizajn vyzerá elegantný a štýlový v každom nastavenie, takže je ideálny pre doma, v škole, alebo obchodné použitie.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby