Menu


Luxusný Notebook Cute Cat Deti Notebooky S Kľúčom Plyšové Denník Tajný Denník Písanie Kreslenie Notebook Sequined Dizajn Darček

€3.69 €5.27

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d457984
Značky

Skúsenosti útulné pohodlie našich Fuzzy Vestník!Tento luxusný notebook je ideálny pre písanie, skicovanie a poznámka-užívať.Načechraný notebook pre dievčatá, je to skvelé pre deti, študentov, priateľov, spolupracovníkov, scrapbookers, a ručné remeslá milenci.Pridať dotyk luxusu na písanie a denníka-vedenie s týmto Plyšové Denník.

Špecifikácie:

Názov: cartoon plyšové vrecko na notebook

Materiál: plyšové

Veľkosť: 10*7 cm/3.94*2.76 palcov

Hmotnosť: 64 g

Balenie zoznam:

1 x Plyšový Notebook

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Snuggle Komfort: Dopriať v mäkkých a snuggle pohodlie našich Plyšové Notebook.Úžasne roztomilý a unikátne s realistickým mačka tvár plyšové pokrytie dekorácie, tento notebook je vyrobené z vysoko kvalitnej plyšový materiál, takže je ideálny spoločník pre vašu kreativitu kurzy.

2.Zachytiť každý okamih svojho života: vďaka výhodnej krúžok na kľúče a dostať tlačidlo ukončenia, spolu s plyšové načechraný pokrytie tejto notebook, ktorý vám umožní zaznamenať vašu každodenných zážitkov kedykoľvek a kdekoľvek.

3.Pohodlné nosenie: Vezmite si Luxusný Notebook s vami kdekoľvek - je to ľahký a prenosný!Priložte ho do svojho školského batohu, kabelke, alebo keychain s ľahkosťou.Ideálny pre študentov, doma, v škole, a cestovanie, tento notebook je go-ak chcete pre záznam dôležité poznámky a spomienky v pohybe!

4.Pohodlie a udržateľnosť: fuzzy vestník kryt poskytuje príjemný pocit, keď zhustne, odkyslené vnútorné papier eliminuje perie alebo krvácať-cez pre všetky typy perá.Ideálne na písanie, denníka, poznámky, maľby, skicovanie, to eco-priateľský notebook udržuje vaše písanie bez prerušenia.

5.Prázdninový Darček: Naše Plyšové Notebooky, aby luxusné darčeky na Vianoce, Halloween, Nový Rok a sviatky.Ideálny pre deti, študentov, priateľov, spolupracovníkov, scrapbookers, a ručné remeslá loverss.

Technické Detaily

Číslo Modelu Plyšové Denník
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby