Menu


30L Vonkajšie potreby na Kempovanie Skladovanie Taška Kempovanie Turistika Jedlo Taška Veľký Úložný Lampa Riad Taška Camping Nástroj Piknik Tábor Cestovná Taška

€12.39 €17.71

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d48720
Značky

Odrážky:

1.Ideálny Úložný Systém: Organizovať všetky vaše táborenie zariadenia, vonkajšie varenie potreby a oblečenie s týmto potreby na Kempovanie Skladovanie Taška.S 30 L kapacita, je to ideálny vonkajší piknik a športové vybavenie, vrecko, ktoré má všetko, čo potrebujete pre vaše dobrodružstvo.

2.Jednoduché Organizácie: S viacerými vrecká na horný kryt, môžete ľahko triediť a usporiadať predmety.Kempovanie skladovanie taška má tiež nastaviteľné priehradky, ktoré môžu byť zmenené na vôľu, aby vyhovovalo vašim potrebám.

3.Množné číslo Funkcie: Táto spôsobilosť skladovanie taška je ideálny pre pikniky, outdoor camping, a iných príležitostiach.To môže uložiť priestor používaný ako kufor organizátor, a to je skladacia a ľahko skladovať.

4.Trvanlivé a Pohodlné: Vyrobené z vysoko-kvalitnej 600D Oxford látky, tento potreby na kempovanie skladovanie taška poskytuje spoľahlivú ochranu proti vlhkosti a zápachu.Škvrna-odolná a priedušná sandwich mesh podšívka pridáva ďalšiu vrstvu z trvanlivosť a pohodlie.Ideálne pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo.

5.Pohodlné Skladovanie: Uchovávajte vaše potreby na kempovanie nesmie chýbať organizované s týmto skladovanie taška s popruhom háčiky pre baterky, náradie & camping svetlá.Jeho jedinečný dizajn umožňuje držať horný kryt nahor a ľahko prístup malých predmetov vonku.

6.Ideálny na cestovanie partner, naša Cestovná Duffel Taška môžete ľahko držať všetky svoje veci.Je to pre vás ľahké carry popruhu s hákom a je ideálny pre outdoorové potreby na kempovanie.Priedušná a bez zápachu materiálu zaisťuje, že vaše oblečenie pobyt osviežujúci.

Špecifikácia:

Názov: Potreby Na Kempovanie Skladovanie Taška

Materiál: 600D Oxford Handričkou

Veľkosť produktu: o 40x30x25cm/15.75x11.81x9.84 palcov

Kapacita: 30 l

Balenie Zoznam:

1* Potreby Na Kempovanie Skladovanie Taška

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál 600 D Polyester
S Chladnejšie Taška No
Číslo Modelu Camping Taška Organizátor
S Príbory No

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby