Menu


MLX90640 Digitálne Infračervené Tepelné Imager Plast+Kov, Ako je Uvedené 3.2 Palcový TFT Displej LCD Displeja IR Thermograph Fotoaparát

€70.35 €100.49

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d477521
Značky

MLX90640 Digitálne Infračervené Tepelné Imager Plast+Kov, Ako je Uvedené 3.2 Palcový TFT Displej LCD Displeja IR Thermograph Fotoaparát

1. Vynikajúce Čip: Infračervený senzor, 32 x 24 pixel ďaleko-infračervené pole, s jasnými zobrazovacie.Reálnom čase merania rozsah merania je - 40 ℃ až+300 ℃, a dynamické obnovovacia frekvencia je 8Hz.veľký LCD farebný displej 240 x 320 uznesenie, jasne zobrazovať a sledovať maximálna teplota, minimálna teplota a stredu teploty.

2. Materiál: FR4 epoxidové vonkajší plášť materiál sa používa na lepšiu ochranu vnútorných komponentov a majú dlhú životnosť.Integrovaný dizajn, hladký chod bez externého zariadenia.

3. Skladovanie: termálne imager je vybavený SPI flash pamäťový čip, ktorý má funkciu fotografovania a ukladanie fotografií, a môžete uložiť až 99 fotografie.Cez prenos dát-rozhrania, môžete zobraziť a kopírovať súbory obrázkov po pripojení dátového kábla do počítača alebo mobilného telefónu.

4. USB Powered: Vstavaný lithium-ion batéria, USB Typ-C nabíjanie dizajn, dlhá výdrž batérie, podpora nabíjanie počas používania.

5. Široko Používané: integruje povrchu, meranie teploty a real-time tepelné zobrazovacie funkcie, a je sa vzťahuje na ľudské telo teplota zisťovanie a priemyselných zistenia teploty.To je malé rozmery, nízku hmotnosť, ľahko sa prenášajú, a nezaberá príliš veľa miesta.

Názov:Tepelné imager

Batéria:3,7 V 1500mAh lítium-iónová batéria (súčasťou balenia)

Infračervený senzor:MLX90640ESF-BAB

Hardvérové rozlíšenie:32 x 24 pixel ďaleko-infračervené pole

Obrazovka rozlíšenie:320 x 240 pixelov

Teplota meranie rozsah:- 40 ℃ až 300 ℃

Presnosť merania:± 2 ℃

Prevádzková teplota:0 až 50 ℃

Pracovná vlhkosť:menej ako rovná 70%

Obnovovacia frekvencia:8Hz

Zorné pole:Horizontálne 55°, 35°vertikálne

Emisivita:0.95

Nabíjanie špecifikácia:USB Typ-C5V/1A

Pracovný čas:väčšie ako rovnaké 4 hodiny

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:Plast+Kov

Obsah Balenia:

1 x Tepelná imager

1 x Dátový kábel

1 x Utieranie handričkou

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Dtstav-bazeny.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Dtstav-bazeny.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Technické Detaily

Názov Značky FGHGF
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby