Menu


Letné Nové Vysokej Teplote Odolná Fľaša na Vodu Vonkajšie Prenosné Veľkú Kapacitu Vody Pohár Telocvični pánske Športové Tonu Barel

€8.71 €12.44

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d60348
Značky

Pobyt hydratovaný s týmto 2L veľká-kapacita športové fľašu s vodou.Má tesniaci silikónový krúžok na vnútornej strane veka na zabránenie úniku a prenosná rukoväť pre jednoduché prenášanie.Fľaša tiež ponúka kapacitu rozsahu, ak vám pomôžu sledovať váš príjem vody a mäkké priame slamka pre pohodlie.Táto fľaša na vodu je ideálny pre telocvični, turistiku, camping a iné aktivity v prírode.

Špecifikácia:

Názov: Športová Fľaša Na Vodu

Kapacita: 2 L

Zoznam Balíkov:

1 x Polovicu Galón Fľaša na Vodu

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pobyt Hydratovaný: A 2L veľká-kapacita športové fľašu s vodou môže splniť vaše pitnej vody, potreby pre akúkoľvek činnosť.Môžete ho využiť na pracovné, cestovanie, alebo na kempovanie.Táto športová fľaša na vodu pomáha budete piť viac vody a lepšie žiť.

2.Žiadne Škvrny, Bez Ťažkostí: S one-touch tlačidlo, to galón fľaša na vodu umožňuje otvorte kryt ľahko.Veko má tesniaci silikónový krúžok, ktorý udržuje vodu vo vnútri.Z tohto dôvodu môžete piť vodu bez akejkoľvek škvrny alebo ťažkostí.

3.Prenosná Rukoväť: Či už potrebujete fľašu vody pre telocvični, kancelárie, auta, alebo vonku, to galón vody fľaša je ideálna voľba.To má prenosný rukoväť a prechod farieb, ktoré uľahčujú prepravu a štýlové.

4.Sledujte Spotrebu Vody: Tento galón fľaša na vodu má kapacitu rozsahu, ktorý umožňuje vidieť množstvo pitnej vody budete mať kedykoľvek.Týmto spôsobom môžete sledovať váš príjem vody a pobyt hydratované počas celého dňa.

5.Užite si Rovno Popíjanie: Tento galón fľaša na vodu má mäkké priame slamka, ktorá vám umožňuje dúšok z fľaše bez nakláňania, alebo stláčanie to.Môžete si hladký a osviežujúci nápoj s touto funkciou.Slama je tiež jednoduché čistenie a použitie

Technické Detaily

Kapacita >1L
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby