Menu


Sneh Kopačky 1pair Nehrdzavejúcej Ocele Anti-Slip Ice Kopačky, Topánky Hrotmi Ice Cleats Pre Turistiku, Rybolov, Prechádzky Horolezectvo

€1.29 €3.22

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d69902
Značky

Zostaňte v bezpečí počas zimnej prechádzky s našimi ľahko-to-wear ice rukoväte pre topánky.Vyrobená z pružného, ľahký polyester a nehrdzavejúcej ocele, náš rukoväte sa zabránilo pošmyknutia na zľadovatenej vozovke.

Špecifikácia:

Názov produktu: Ice Kufre, Topánky

Materiál: 201 nehrdzavejúcej ocele, kvalitný nylon popruh + pracka

Veľkosť: Vhodné pre veľkosti 35-45.

Rozmery:

Oceľová platňa: (cca.)10*6*1.3 cm/3.94*2.36*0.51 palcov

Pracky popruhu: (cca.)2.5*20 cm/0.98*7.87 palcov

Hmotnosť (cca.)114g

Balenie Zoznam:

1 pár* Ice Kufre, Topánky

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Protišmykový Dizajn: Riešiť akýkoľvek terén, s dôverou pomocou nášho ľadu kufre, topánky.Remeselnícky robustné oceľové hroty a dlhodobej spotreby kaučuku, ktoré poskytujú zvýšenú stabilitu na mokrej trávy, blata, snehu, a dokonca aj korčuľovanie klziská.Prevenciu pošmyknutia a vychutnať si bezpečné základoch s našimi anti-skate kopačky.

2.Jednoduché Použitie: Bezpečne chodiť na ľadové plochy s ľahkosťou pomocou týchto ice kufre, topánky.Sú vhodné pre teenagerov, dospelých a seniorov, a môže byť ľahko vkĺzol dnu cez všetky topánky alebo topánky.Získajte vynikajúce trakciu a stabilitu na zasnežených terénov bez akýchkoľvek ťažkostí.

3.Ľahko sa prenáša: Plynule vykonávať tieto skladacia ice kopačky v batohu alebo auta, bez pridania akejkoľvek hmotnosti.Vziať ich so sebou, nech ste kdekoľvek, a to vďaka ich ľahký a flexibilný dizajn pre ľahké nosenie a odstraňovanie.

4.Dlho-Trvajúce Ice Kopačky: rozlúčiť sa pošmyknutia na ľadovej zemi s našimi ice kufre, topánky.Konštruované s nosenie-odolný polyester a nehrdzavejúcej ocele, tieto kopačky nebude deformovať.Plus, sú priedušné a pohodlné nosenie, ideálny pre dlhé prechádzky alebo výlety.

5.Multi-Účel a Všestranný: Nebojácne riešiť zimnú prevádzku scény a zľadovatenej cesty pešo s týmito ice kufre, topánky.Určený pre outdoorových nadšencov, tieto kopačky sú ideálne na rybolov na ľade a poskytovať bezkonkurenčnú priľnavosť a stabilitu na šmykľavých povrchoch.

Technické Detaily

Druh Bezpečnostné postroje
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby