Menu


Oblečenie Kúrenie Pad USB Nabíjanie Elektrických Vesta Bunda Kúrenie List Tri Rýchlosti Pásmový Dvakrát prepínač Čalúnená Bunda Kúrenie List

€9.64 €20.08

Doprava zadarmo
Hodnotené1Z 5
Info
  • sku: d161368
Značky

Odrážky:

1、Tri Rýchlosť: S pásmový dvakrát prepínač šitie tri-rýchlosť termostat prepínač, tento kúrenie podložka môže byť použitá s 5V2A napájací adaptér tak, že vykurovanie je možné dosiahnuť požadovaný efekt.

2、Jednoduché Použitie: S USB konektor, kúrenie list je jednoduché použitie, skladací a vodotesný do určitej miery, a to rovnomerne vyhrievané, umývateľný.

3、Ľahko sa prenáša: kompozitné vlákno má dobrý izolačný účinok, ľahký a ľahko prenosný, vhodný pre outdoor camping or ostatné činnosti in zime.

4、Pozornosť Bod: je zakázané používať tento výrobok pre dojčatá a malé deti, osoby so zdravotným postihnutím and ľudí, ktorí nie sú citlivé na teplo.

5、Vhodné Oblečenie: Tento kúrenie list je používaný pre ohrev a vedenie teplého oblečenia, tričká, spodná bielizeň, atď.

Pokyny:

1. Vytiahnite USB konektor a pripojte ho k 5V2A výstupný konektor napájania banky alebo nabíjačku mobilného telefónu.Ak výstup je nižšia ako to, že to nebude horúce alebo prepínač nemôže byť zapnuté.Stlačte a podržte tlačidlo ovládanie teploty prepnúť na 3 sekundy premeniť na vykurovanie. (Wire-riadený tri-polohový spínač nemusí byť dlhší čas stlačené, stačí stlačiť to ľahko)

2. Teplota je upravená zakaždým, keď stlačíte tlačidlo, prepínač, červené svetlo je vysoká teplota, modré svetlo (alebo biele svetlo) je médium, teplota, a zelené svetlo (alebo modré svetlo) je pri nízkej teplote.

Pri vypnutí kúrenia, stlačte a podržte tlačidlo na reguláciu teploty, vypínač pre 3 sekúnd, vypnite svetlo stop kúrenie

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ak to nie je použitý, prosím, pripojte napájací banky. .Nepoužívajte vysokej teplote vody alebo silné kyseliny čistiace prostriedky.

2. Je prísne zakázané používať elektrinu pre mokré oblečenie.Prosím, vypnite napájanie a prestaňte používať, ak je vystavený dažďu.

3. Použitie čas, závisí od kapacity power bank.

Špecifikácia:

Druh: Oblečenie, Kúrenie Pad

Farba: čierna

Vstupné: 5V2A

Hrúbka: približne 0,5 mm/0.02 in

Výkon: 8.5 W

Maximálna teplota: 40-50℃

Jeden kus veľkosť: o 12X8cm/4.72*3.15 in

Váha: cca 75g

Rozsah použitia: oblečenie s rukávmi

Silu tejto vykurovacej látky sa o 8.5 W. Prosím, použite 2,1 A výstup rozhrania power bank plug in.Prosím test teplota in prikrývku or prostredí s dobrou teplo

Balenie Zoznam:

Oblečenie Kúrenie Pad Set*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Izolácie Účinnosť] vyzýva Oblečenie Kúrenie Pad zohrieva rovnomerne a rýchlo, s stabilný a vynikajúci vykurovania a tepelnej izolácie výkon.Je navrhnuté pre vykurovanie vnútra zimné vesty.

2.【Šesť Kúrenie Utierky] vyzýva Táto sada USB Handričkou Ohrievač Pad obsahuje šesť zón, ktoré môžu spĺňať vaše telo v teple potreby.Podporuje tri-rýchlosť teplota úpravu.

3.【USB Konektor] vyzýva Elektrické Handričkou Ohrievač Pad prijíma USB konektor, ktorý je ľahko ovládateľný.To môže byť tiež použitý jednoducho na miestach, napríklad v exteriéri.Použite 5V2A napájací adaptér na dosiahnutie požadovaného účinku vykurovania.

4.【Bezpečnosti Izolácie] vyzýva Vyrobené z kompozitných vlákien, ktorá má dobrý izolačný účinok.Elektrické Oblečenie Kúrenie Pad je bezpečný pre použitie a môžete si vychutnať zimné teplo s dôverou.

5.【Ľahké] vyzýva Oblečenie Kúrenie Podložka je ideálna pre outdoor camping alebo iné aktivity v zime, poskytuje teplo a prenosnosť.Udržať si v teple a pohodlí v chladnom počasí.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál BAVLNA
Pohlavie Ženy
CN Guangdong

1 Recenzie Pre tento produkt

  1. Hodnotené1Z 5

    Anonymný 2023-11-18

    Balík je dobré všetky celú keď pripájate dve dosky nefungujú iné tepelné veľmi slabo

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby