Menu


Vonkajšie celotvárová Maska Zime, Vetru Teplé Cyklistické Lyžiarske Krku Športové Návlek na Koni Šatku 4 Kapota Klobúk Farebná Šatka Pletené V3P2

€8.02 €14.59

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d176877
Značky

Názov produktu: Kukla celotvárová Maska Zime

Veľkosť produktu: Jednotná veľkosť

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: Spandex br/>

Vlastnosti produktu:

1.Vetru a Teplé: Táto tvár maska je určená na ochranu tváre z krutej zime prvky.Je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú windproof, poskytujúce účinnú ochranu proti studený vietor a udržať svoju tvár teplé a pohodlné.

2.Všestranné Použitie: Vhodné pre mužov a ženy, táto tvár masku, je ideálny pre celý rad outdoorových aktivít, vrátane lyžovanie, snowboarding, cyklistika a pešia turistika.Vzťahuje sa na celú tvár, vrátane vašich uší a krku, zabezpečiť komplexnú ochranu proti nízkym teplotám.

3.Priedušná a Pohodlné: maska je vyrobená z priedušnej tkaniny, ktorá umožňuje správnu cirkuláciu vzduchu, zabraňujú nadmernému poteniu a nepohodlie.To je mäkký a ľahký, zabezpečiť pohodlné nosenie, ktoré nebudú dráždiť vašu pokožku, alebo obmedziť váš pohyb.

4.Nastaviteľné a Bezpečné Uchytenie: maska funkcie nastaviteľné popruhy, ktoré umožňujú prispôsobiť zapadajú podľa vašich preferencií.To zaručuje bezpečné a pohodlné nosenie, že kĺzaniu alebo presunúť počas vašej aktivity, poskytuje maximálnu ochranu a pohodlie.

5.Jednoduché na Čistenie a Údržba: Tento masku na tvár je ľahko čistiť a udržiavať, takže je vhodný pre pravidelné používanie.Jednoducho hoďte ju v práčke a bude pripravený pre ďalšie vonkajšie dobrodružstvo.Jeho odolná konštrukcia zaisťuje dlhotrvajúci výkon, čo vám umožní vychutnať zimné športy, bez obáv o svoju tvár stále zima.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte ma kontaktovať budeme vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks Kukla celotvárová Maska Zime

Ďakujem za vašu pozornosť, Tam je tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Pekný deň!

Technické Detaily

Vzor Typ Pevné
Materiál LYCRA
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby