Menu


Vonkajšie Teplé Elektrické Kúrenie Šatku Vykurovacie Podložky 3 Výstroj Kúrenie USB Ohrievač Tepelnej Šatkou Neck Brace Teplé nohavice s Náprsenkou Pre Ženy Muži

€7.53 €10.77

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d180341
Značky

Pobyt v teple tejto zimy s našimi elektrické teplo šatku!S teplôt až 55°C, tento šátek poskytuje bez námahy teplo, ktoré je tak jemná a ľahká.Ideálny pre všetky zimné outdoorové aktivity.

Špecifikácia:

Produkt materiál: DuPont bavlna + nylon + crystal velvet + grafén kúrenie list

Veľkosť produktu: 81*10 cm/31.88*3.93 v, hrúbka 1.3 cm/0.51 v

Hmotnosť výrobku: o 87g

Vykurovanie teplota: prvý level 42 stupňov; druhý stupeň 48 stupňov; tretia úroveň 55 stupňov

Kúrenie plocha: zadnej časti krku

Vstupné napätie: USB/5V

Zoznam Produktov:

elektrické krku teplejšie*1 (napájanie banka nie je súčasťou balenia)

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.3 Režimy: Prax najnovšie tepla starostlivosti s našimi krku tepla pad!S pokročilými nastaveniami teploty, môžete vybrať ideálnu teplotu od 42C na 55C.Nastaviteľné tepelné kontroly a voliteľné rýchle nahrievanie poskytujú okamžité úľava pri únave svalov a stuhnuté kĺby.

2.Príjemne Pohodlný: Skúsenosti maximálne pohodlie s týmto krku tepla podložky vyrobené z mäkkej Dupont bavlna výplň.Poskytuje teplo, bounce, a nedeformuje ľahko, takže je ideálnou voľbou pre relaxáciu a pohodlie.

3.Umývateľný a Opakovane použiteľné: Tento krku tepla pad má nepriepustných dizajn, ktorý umožňuje prať bez námahy, bez rozobratia.To sa ľahko používa a dajú sa použiť na dlhú dobu.

4.On-The-Go Reliéf: Výhodou pre pohodlné krku úľavu, nech ste kdekoľvek s našimi tepla pad.Jeho prenosný dizajn umožňuje pridané mobility a cestovanie-priateľské použitie.Stačí ho pripojiť do elektrickej banky alebo USB adaptér pre upokojenie tepla na cestách.

5.Široký Použitia: Či už ste muž alebo žena, to krku tepla podložka je ideálna pre kŕčov úľavu a tuhosť v krku.Poskytuje univerzálne teplo a relax počas zimy, a je vhodný pre rôzne aktivity, ako sú spánok, práca, alebo relaxáciu po dlhom dni.

Technické Detaily

Vzor Typ Kockovaná
Materiál BAVLNA
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby