Menu


Vtáky Hojdačka, Hračky Drevené Papagáj Ostriež Stojan pre Korely Papagáje, Klietky Príslušenstvo vtákov Žuvanie Školenia Hračka Vták Dodávky

€5.68 €11.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d219519
Značky

Odrážky:

1. Jedinečný Zobák a Pazúry Starostlivosť: Naše vtáka, hojdačka majú jedinečný dizajn, navrhnuté tak, aby účinne chrániť ich zobák a pazúry, a zároveň spĺňa ich gnawing potreby a podporovať zdravé zuby brúsenie.Vaše papagáj bude vychutnať zábavu kyvné, hranie a oddych na tomto prúde.

2. Výborná Kvalita Materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, tento vták hojdačka je drevo robustný a odolný, nie je ľahké sa zdeformovať alebo poškodiť.To môže byť použitý na dlhú dobu, poskytuje svoje papagáj s pohodlné a bezpečné miesto na hry a oddych.

3. Drvivá Žiadosti: S jeho kompatibility pre všetkých veľkostí a druhov vtákov, ako napríklad Papagáje, Conures, Korely, Budgies, a Kolibríky, tento vták swing zaručuje hodiny zábavy a tréningu pre váš pernatej domáce zvieratá .

4. Úspora času Inštalácie: Zavesiť naše vtáka, hojdačka kdekoľvek, a to v klietke alebo vonku.Vaše papagáje môžu hrať kdekoľvek chcú.Náš produkt je ľahko inštalovateľné a odnímateľné, zabezpečenie úspora času inštalácie s 2 kovové háčiky.

5 .Veľké Vtáky Dary: Tento vták hojdačka je navrhnuté tak, aby vaše papagáje stúpania a preskúmať, pričom pridáva nádych farby na ich klietky.Je to tiež skvelý spôsob, ako dlhopisov s vtáky a znížiť ich osamelosti.Najlepšie Vtáka Darčeky pre svojich operených priateľov a rodiny.

Popis :

Dať vaše pernatej priateľ ideálne miesto na hrať a zvyšok s našimi Pet Vtáka, Hojdačka.Navrhnuté tak, aby vydržali aj tie aktívne vtákov, to nie je ľahké, aby sa zdeformovať alebo poškodiť.Vhodné pre papagáje, conures, cockatiel budgies, kolibríky a viac, to môže byť ľahko visel v klietke alebo na iných miestach.Táto hojdačka pomáha znížiť vtáčie samoty, takže je potrebné mať príslušenstvo pre domáce vták vlastníkov.

Spe cification:

1. Materiál : drevo + bavlnené lano + kovový háčik

2. Hrúbka o : 1,8 cm /0.7 palce

3. Váha: cca 80 gramov

4. Veľkosť produktu: 20x18cm/7.87x7.08inch

Balenie Zoznam:

1* Vtákov, Hojdačka, Hračky

Poznámka :

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania , prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Súbor Typ no
Materiál Polyester
Druh VTÁKY

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby