Menu


Roztomilý Medveď Denník Deti Vestník Notebook So Zámkom A Kľúče Tajné Vestník Notebook Denník S 80 Strán Plyšové Denník Tajný Denník

€4.72 €13.13

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d394472
Značky

Naše Fuzzy Medveď Denník je ideálny darček pre akúkoľvek príležitosť!S mäkké na dotyk dizajn a uzamykateľné funkciu, svoje tajomstvá budú vždy v bezpečí.Roztomilý denník dizajn s fuzzy medveď nikdy sa rozlúčila.Ideálne pre narodeniny, Vianoce, alebo nejaké špeciálne akcie!

Špecifikácia:

materiál: plyšové

Veľkosť produktu: (cca.)Vyrazili 21,5*14,8 v cm/8.46*5.83 palcov

Hmotnosť: 308 gramov

Počet strán: 80 strán

Balenie Zoznam:

Fuzzy Medveď Denník*1pcs

Zámok*1pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý Spojenec: Použitie Fuzzy Medveď Denník ak si chcete zdieľať všetky svoje tajomstvá, bude nikdy byť uvedený.Bude to váš najspoľahlivejší dôverníčka.Zdieľať svoje najvnútornejšie myšlienky bez strachu z rozsudok.

2.Kreatívne Zásuvky: Nechajte svoju kreativitu tok s tejto roztomilej denník dizajn, ideálny pre mladé dievčatá, aby sa vyjadriť pomocou kaligrafie a kreslenie.Objavte viac inšpirácie v rámci svojej stránky naplnené sny, spomienky, myšlienky a ciele.

3.Plyšový Kamarát Jotter: Naše Fuzzy Medveď Denník je aj písanie nástroj a príjemný spoločník.Jej mäkké, plyšové vzhľad, a roztomilý dizajn je ideálny pre vaše každodenné dobrodružstvo.Udržať je ľahký a ľahko prenosný, takže si môžete vziať so sebou kamkoľvek.

4.Ideálne Súkromie: Zabezpečenie jej tajomstvá našej Fuzzy Medveď Denník s push lock, ktorá udržuje zvedavými očami preč.Dva kľúče, ktoré sú zahrnuté pre extra kvality raz ona to hotovo penning jej sny.

5.Nádherný Darček: Prekvapenie s našimi Fuzzy Medveď Denník, roztomilý a nadýchané denník, ktorý sa môže použiť na zapisovať svoje myšlienky a sny.Ideálne pre narodeniny, Vianoce, alebo každú príležitosť, tento denník bude pre perfektný darček že sa budeme milovať a ctiť.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

  • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
  • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
  • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
  • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby