Menu


10 Podložky Spiral Bound Rozhodol, Indexové Karty, Špirála Viazaný Rozhodol, Indexové Karty, Papier, PVC Kryt, Učenie Karty Poznámka Karty

€17.01 €27.43

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d395315
Značky

10 Podložky Spiral Bound Rozhodol, Indexové Karty, Špirála Viazaný Rozhodol, Indexové Karty, Papier, PVC Kryt, Učenie Karty Poznámka Karty

Balík obsahuje: dostanete 10 balenia spiral bound rozhodol, indexové karty, každé balenie obsahuje 50 karty, 500 kariet celkom, vrátane 5 farieb(ružová, žltá,modrá,zelená a biela), ktoré môžu splniť vaše denné potreby.

Tearable dizajn: farebné notecards prijíma točité záväzné dizajn a špirála viazaný index karty môžu byť rozložené na 180 stupňov na uľahčenie písania môžete ľahko trhať každú kartu pozdĺž bodkovanej čiary.

Prenosná veľkosť: tieto index karty sú 2.95 x 5 cm/7,5 x 12.5 cm veľkosť, čo sú malé a prenosné, môžete ich dať do svetra vrecku, džínsy vrecku, kabelke a kabelka.

Spoľahlivá kvalita: jednotlivé farebné notecard je vyrobený z hrubý papier, odolné a vrások-odolný, hladké a ideálne na písanie.Každý kus papiera sa rozhodol pre jednoduché a organizované poznámka užívať.

Široké uplatnenie: naše flash karty sú plug-and-play, ktorý sa ľahko používa.Plastový kryt pripisuje index karty pad.Flip kryt ako podklad pri písaní, rýchle a efektívne.Index karty binder, je vhodné pre štúdium, písanie poznámok, vytváranie zoznamov atď.To je najlepšou voľbou pre škole a office záznamy.

Farba: Žltá & Green & Blue & White & Ružová

Materiál: Papier

Obsah Balenia:

10 x spiral bound rozhodol, index karty

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby