Menu


Tvrdý Klobúk Keychain Konštrukcia Klobúk Keychain Mini Keychain Miniatúrne Konštrukcie Prilby Malé Bezpečnosti Klobúk Keychain Na Narodeniny

€0.20 €0.29

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d47134
Značky

Tento štýlový a krásne tvrdý klobúk keychain je vyrobená z odolného zliatiny zinku.Nie len kľúčom, je to tiež premyslené darček spôsob, ako vyjadriť svoje obavy a požehnanie!S jeho kompaktný dizajn, nebude zaberajú cenný priestor vo vreckách alebo v kabelke.

Špecifikácia:

Materiál: zliatiny zinku

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie zoznam:

Tvrdý Klobúk Keychain*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Miniatúrne Dokonalosti: Hrajú nádherné detaily, táto mini hard hat keychain je vyrobené zo zliatiny zinku, pripomínajúce reálne prilby.Ideálny pre gifting, zhromažďovanie, alebo doplnky na párty, čaro tohto keychain spočíva v jej dokonalosti.

2.Multifunkčný Prívesok: Mať svoj štýl na ďalšiu úroveň s týmto tvrdý klobúk keychain.Pridať osobnosti a zábavu s týmto multifunkčný prívesok, ideálny pre použitie ako batoh, autom alebo telefónom príslušenstvo.Smrekových akejkoľvek položky, môžete ju pripojiť k a ukázať svoju jedinečnú atmosféru.

3.Cestovanie Šetrné: Chyť tento ľahký a robustný tvrdý klobúk kľúčom k odomknutiu dverí, otvorené fľaše, a ďalšie.Užite si slobodu ľahký prístup, ktorý vám ušetrí čas a starosti.

4.Módny Štýl: Tento tvrdý klobúk keychain je dokonalá kombinácia štýlu a elegancie.Jej jednoduchý, ale neobyčajný dizajn je ideálny pre každého, kto hľadá módny doplnok, ktorá môže spĺňať rôzne osobnosti a zodpovedajúce potrebám.Pozdvihnúť svoj vzhľad pomocou tejto úžasnej aplikácie keychain pre vaše kľúče, tašky alebo batohy.

5.Skvelý Darček Nápad: Prekvapenie ťažko pracujúci ľudia vo vašom živote s týmto tvrdý klobúk keychain.Vyjadriť svoje obavy a požehnanie s jeho šikovne navrhnutý tvar prilby vyrobené z odolného kovu.Vhodné pre gifting na stavebných robotníkov, inžinierov, a motocyklových nadšencov, tento dar je symbolom uznanie za svoje neúnavné úsilie.

Technické Detaily

Druh Ostatné
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby