Menu


Scratch Maľovanie Deti Vyhovovali 10pcs Rainbow Poškriabaniu Strana Podporuje Cartoon Dieťa Papier DIY Graffiti Nástroj Ručne Maľované Stieracie Karty

€0.29 €0.73

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d10822
Značky

Popustite uzdu svojej tvorivosti, bez námahy s našimi Poškriabaniu Umenie-Remeslá Notebook.Žiadne nástroje potrebné na kreslenie zvierat a zušľachťovať svoje ruka-oko koordinácie pri posilňovanie tvorivosti.Ideálne ako prázdninový darček pre deti a dospelí rovnako.

Typ: poškriabaniu maľovanie

Množstvo: 10 listy/kniha

Funkcie: urob si sám

Platné objekty: deti

Zoznam:

Škrabanie Maľovanie pre Deti*1 (10pcs)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inšpirovať self-výraz: Zbavte sa vášho dieťaťa, tvorivosti s Poškriabaniu Maľovanie Deti Oblek je DIY auta.Podporiť fantáziu a vytvoriť unikátne umelecké diela, ktoré podporujú sebavyjadrenia a experimentovanie.

2.Jednoduchá obsluha: Odkryť farebné tým, škrabanie mimo náter s cene bambusu špízy obalené.Naše Poškriabaniu Maľovanie Deti Oblek je ideálny pre mladých umelcov, ktorí chcú vytvárať úchvatné umelecké dielo, s ľahkosťou a bez akýchkoľvek nástrojov.

3.Zlepšiť trpezlivosť: S našou Poškriabaniu Maľovanie Deti Oblek, deti sa môžu poškriabaniu a odhaliť hiddens farby, rozvoj hand-eye koordináciou, stimulovanie záujmu, zlepšuje koncentráciu a trpezlivosť.

4.Rôzne možnosti: Deti môžu uzdu svojej fantázii a tvorivosti s rôzne možnosti kreslených zvierat a krajiny vzory.10 vnútorné stránky poskytujú zábavu, pričom stretnutie detí preferencií a potrieb pre interaktívne a pútavé aktivity.

5.Skvelý Darček: tento Poškriabaniu Maľovanie Deti Oblek je výber veľký dar pre každú príležitosť - prázdninový darček, darček k narodeninám alebo strany prospech - to je určite prekvapenie deti so hodín kreatívne a zábavné zábavu.

Technické Detaily

Číslo Modelu Kreslenie Knihy
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby