Menu


Tábor Súborom Riadu, Hrnce A Panvice Nastaviť Vonkajšie Riad Na Varenie, Kuchynské Prenosné Camping Hrnce Camping Riad Stohovateľné Hrniec

€17.03 €46.03

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d167588
Značky

Hľadáte vysoko kvalitný riad nastaviť pre outdoorové dobrodružstvá?Pozrite sa žiadny ďalší ako náš Tábor Riadu Nastavte!Jasné stupnica známok vo vnútri hrnca, silný a odolný design, zakrivené skladacia rukoväť, a schopnosť plniť rôzne potreby, táto sada je ideálna pre všetky vaše potreby na kempovanie potrebuje.A s skladaný skladovanie štýl, je to jednoduché na balenie a prepravu, nech ste kdekoľvek!

Špecifikácia:

Produkt materiál: hliníková zliatina

Veľkosť produktu: o 14x14x16cm/5.51x5.51x6.3 palcov

Hmotnosť výrobku: 620g

Balenie Zoznam:

1* Tábor Varenie Nastaviť

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pridaná Pohodlie: Maximalizovať vaše potreby na kempovanie varenie s našimi Hrniec Nastaviť.Jasné stupnica známok vo vnútri každého hrnca pomôže variť s presnosťou, takže je jednoduchšie na ovládanie, množstvo vody a potravín: zníženie odpadu a prináša väčšie pohodlie pre vaše outdoorové výlety.

2.Produkt Dlhovekosť: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, tento kemp hrniec set je opotrebovaniu, bezpečné a odolné.To môže byť použitý na dlhú dobu bez deforming alebo poškodeniu.

3.Ergonomické Praktiky: Naše potreby na Kempovanie Hrniec Set je navrhnutý s ergonomická rukoväť pre jednoduché varenie.S pevne a non-slip grip, a zakrivené skladacia rukoväť, je ideálny pre bezpečné zaobchádzanie a úsporu miesta.

4.Široké Uplatnenie Rozsah: Ideálne pre rôzne aktivity, ako napríklad camping, turistiku, horolezectvo, rybolov, alebo na GRILOVANIE.Vychutnajte si lahodné jedlá v prírode a vziať vaša vonkajšie dobrodružstvo na ďalšiu úroveň s týmto všestranný riad súbor, ktorý spĺňa všetky vaše potreby.

5.Pohodlné Organizácie: Naše kompaktné hrniec set je navrhnutý s skladaný skladovanie štýl, takže všetky položky, ktoré je možné dať do najväčší pot, pre jednoduchú prepravu.Ľahká a kompaktná veľkosť, je ideálny pre vonkajšie kempovanie a turistiku dobrodružstvo.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Jednorazové No
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Druh Plynový Sporák
Materiál Hliníkové zliatiny

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby