Menu


Vonkajšie Prenosný Mini Potreby Na Kempovanie Sporák Stan Ohrievač Ohrievač Teplejšie Zimné Teplé Kachle Turistiku, Camping Stan Zariadenia Nové

€19.26 €43.77

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d171734
Značky

Vonkajšie Prenosný Mini Potreby Na Kempovanie Sporák Stan Ohrievač Ohrievač Teplejšie Zimné Teplé Kachle Turistiku, Camping Stan Zariadenia Nové

Odrážky: 1.Vynikajúcu Odolnosť: Vyrobené z nerezovej ocele materiál, tento sporák kúrenie kryt poskytuje bezkonkurenčnú trvanlivosť a znesie vysoké teploty.Svoju silnú stabilitu udržuje sporák top zadarmo z horúceho a poškodenia.

2.Efektívne Vykurovanie: Naša jedinečná sporák kúrenie kryt má unikátny double-layer dizajn, ktorý konvertuje plameňa do sálavé teplo, energie, zabezpečuje jednotný kúrenie.

3.Bezpečnosť a Stabilitu,: Zabráňte pádu a popáleniny pri vyzdvihnutí sporák kúrenie kryt s zodpovedajúce klip.Šesť-slot dizajn zaručuje pohodlné nosenie a zabraňuje pošmyknutiu.

4.Zvýšiť Vaše Kuchyne: Sporák Kúrenie Kryt dopĺňa dekor všetky kuchyne, zatiaľ čo odolávať vysokým teplotám.Jeho využitie spôsobuje zlatý odtieň, dať kuchyne očarujúce a teplú atmosféru.

5.Variabilné použitie: Tento sporák kúrenie kryt môže sa zmestili rôzne typy kachlí, ako tri-pazúr kachle, štyri-pazúr platne, kazety kachle, a pravidelné samostatné sporáky.

Chrániť vaše vonkajšie sporák s odolný kryt vyrobený z nerezovej ocele materiál.Svojim dizajnom, urýchľuje prenos tepla pri zabezpečení stability.Teplejšie horí nádhernej zlatej farby po dlhšom používaní.Vhodné pre štyri-pazúr kachle.Udržať vaše kachle v výborné podmienky s týmto musí mať príslušenstvo.

Špecifikácia:

Názov: Sporák Kúrenie Kryt

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť produktu: o 23.5*13 cm/9.25*5.11 v

Hmotnosť netto: o 207g

Balenie Zoznam:

Vonkajšie Sporák Kryt*1

Sporák Kúrenie Kryt Klip*1

Skladovanie taška*1

Poznámka:

Výrobok bude mať trochu pálenie vôňa pre prvých pár minút po prvom použití (spaľovanie ochranného oleja).Nebojte sa, majte horenia ešte pár minút a bude to v poriadku.

Technické Detaily

model Mini Sporák Kryt Z Nerezovej Ocele, Tepelne-Odolné Double-Layer Otepľovanie S
Jednorazové No
Podmienky Používania Normálne Vonku
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Počet Používateľov >5
Palivo Uhlie
Druh Plynový Sporák
Spôsob Aplikácie Manuál
Štruktúra Jeden Kus
Pôvod Kontinentálna Čína
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby