Menu


Kufor, Remene, Tesniaci Cestovné Pásy Pre Kufor Nastaviteľné Batožiny Bezpečnostné Popruhy Cestovné Pracky Pásu Na Palivové Drevo Stany

€3.53 €10.38

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d35915
Značky

Vyrobené s trvanlivé nylonu materiálu, sú ideálne pre vedenie vaše tašky bezpečné a bráni náhodnému otvoreniu alebo pádu.Vhodné pre všetky typy batožiny, tieto pásy sú musíte mať príslušenstvo pre všetky frequent traveler.

Špecifikácia:

Názov: Batožiny Popruh

Materiál: polyester popruhu

Farba: čierna, khaki

Veľkosť produktu: (cca.)135 cm/53.15 palcov

Hmotnosť: 40 gramov za zväzok

Balenie Zoznam:

1* Batožiny Popruh

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Zorganizovať: Táto batožina popruh vám pomôže usporiadať vašu batožinu ľahko počas jazdy, takže si môžete sa zabránilo plytvaniu času a energie pozeraním sa na svoje veci.Aj udržuje vašu batožinu, bezpečné a zabráni otvoreniu náhodou.

2.Dobre Robil: Majte batožiny škody-free s našimi tvrdý a odolný batožiny popruhu.Vyrobené z nylonu materiálu, to je tak v ťahu-odolný a opakovane použiteľné, chrániť svoje veci na každú cestu.

3.Eliminovať Disarray: spoľahlivým batožiny popruhu zaisťuje, že vaše veci pobyt dať počas prepravy.Pripevnite, aby sa zabránilo rušeniu a vychutnať bez stresu cestuje s elegantné a organizované batožiny.

4.Široké Spektrum Aplikácií: Bezpečné kovové tyče, palivové drevo, a spacie vaky s ľahkosťou.Vhodné pre rôzne batožiny veľkostí a tvarov.Ideálne pre vonkajšie aktivity, ako camping, turistiku, a ďalšie.

5.Pôsobia Ľahko: Naše batožiny popruh dodávaný s trvanlivé pracka, ktorá poskytuje dvojitú ochranu, zabránenie náhodnému otvoreniu alebo pádu.Jeho ľahký-k-používať dizajn umožňuje používateľom fasten a unfasten rýchlo, poskytovanie starať-free cestuje.

Technické Detaily

Druh Vrecko, Multi Nástroje
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby