Menu


Vedúci Podporu Pre Automobilové Sedadlá U Shape Spanie Na Opierku Hlavy Pre Dieťa Mäkké Batoľa Kočík Autosedačky Krčný Vankúš Pre Posteľ Lietadlo

€9.66 €24.14

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d154607
Značky

Premeniť váš malý detský cestovné skúsenosti s našimi batoľa zvyšok krku vankúš!Jemné a pohodlné na dotyk, toto U-tvarované vankúše s dobrou odolnosťou poskytuje výnimočnú podporu pre vaše dieťa krku a hlavy.Roztomilý a zaujímavý dizajn z nej robí ideálny spoločník pre vozí autom, v lietadle výlety, prechádzky kočíkom alebo posteľ-príbehy času.Aby čas jazdy príjemné a pohodlné s našimi batoľa zvyšok krku vankúš!

Špecifikácia:

Názov: Batoľa Cestovný Vankúš

Materiál: crystal velvet + 7D bavlna

Veľkosť: cca 35*32 cm | 13.8*12.6 v

Platné veku: 0-3 rokov

Funkcie: mäkká a pohodlná, koži-priateľský a citlivý, nosenie, odolný a trvanlivý

Použitie: baby kočík, auto bezpečnostné pásy, cestovanie, spanie, atď.

Balenie Zoznam:

1* Batoľa Cestovný Vankúš

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Silken a Mäkké: Na Batoľa Cestovný Vankúš je vyrobený z kože-šetrné a jemné materiály, ktoré zmierňuje triasla a vibrácií, dávať svoje dieťa, jemné a pohodlné dotyk.

2.Ergonomické Problémy: To batoľa cestovný vankúš je navrhnutý tak, aby sa zabránilo nadmernému vyvrtnutie na krčné stavce a oprava hlavy efektívne.Konkávne tvar podporuje a rieši batoľa hlavy a krku, zatiaľ čo U-tvarované dizajn sa hodí krku krivky.

3.Opakovane Materiál: Naše batoľa cestovný vankúš je vytvorený s dobrou odolnosťou od 7D bavlny a krištáľovo velvet tkaniny.Roztomilý vzor nebude slabnúť, takže môžete použiť to s istotou.Vaše dieťa bude milovať atraktívny dizajn.

4.Nádherné Prevedenie: Naše Batoľa Cestovný Vankúš je vyrobený s vynikajúce spracovanie a funkcie rôznych kreslených tvarov zvierat na výber, vrátane včely, králikov, motýľ, a dinosaurov.Vaše dieťa bude milovať roztomilý a zaujímavý dizajn.

5.Vhodné na Prevádzku: zabudovanou magnetickou sponou dizajn našich batoľa cestovný vankúš uľahčuje bezpečné a odstrániť, dať vaše dieťa pohodlie vonku.Je to jednoduché, čisté a ideálne pre auto, lietadlo, kočík, posteľ a ďalšie.

Technické Detaily

Materiál TPU Nylon
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby