Menu


Alkohol Sporák Zátvorkách Mini Sporák Horák Upevnenie Držiaku Potreby Na Kempovanie Sporák Stojan Podporu Stojan Pre Lesnú Turistiku, Camping Balkón Wild

€2.65 €3.79

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d162723
Značky

Stabilnú podporu a odnímateľný dizajn, aby inštalácia a demontáž jednoduché a rýchle.Vyrobené z odolného nehrdzavejúcej ocele, tento univerzálny držiak môže byť použité na rôzne účely, ako je tvorba čaj a polievku.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Hmotnosť: 83 g

Veľkosť produktu: o 7.6x8cm/2.99x3.15 palcov

Balenie Zoznam:

6* Mini Sporák, Stojany

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduchá Inštalácia: Naše Alkoholu Sporák Zátvorkách funkciu plug-in design, ktorý umožňuje rýchlu a jednoduchú montáž a demontáž, zabezpečiť bezproblémovú inštaláciu.

2.Pôsobia Ľahko: trojuholníkovú stenu alkoholu sporák držiteľ je navrhnutý tak, aby ponúka stabilnú a pevnú podporu pre celý rad kuchynských spotrebičov.Jej ľahká a skladacia konštrukcia zaručuje jednoduché ovládanie, ktoré vám umožní nastaviť v sekundách pre bezproblémové varenie.

3.Nie je Ľahké Prelomiť: Postavený z vysoko ušľachtilej ocele materiál, tento alkohol sporák držiak zostane stabilný a tepelne-odolné zabezpečiť bezpečné varenie skúsenosti.Jeho odolná a je opakovane použiteľný materiál je odolný voči deformácii.

4.Ľahko Nosiť: Rozdelenie do 6 zátvorkách, náš Alkoholu Sporák Zátvorkách ponúkajú prenosné a odnímateľný dizajn, ktorý vám dáva slobodu upraviť veľkosť a tvar podľa potreby.Užite si ideálne pohodlie a vziať si pec kdekoľvek s ľahkosťou.

5.Drvivá Aplikácie: Naše alkoholu sporák zátvorkách sú ideálne pre dobrodružnú varenie.S širokú škálu aplikácií pre divočine, horách, les alebo balkón varenie, sú všestranný dosť na čaj, polievka, a chutné jedlo.

Technické Detaily

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Podmienky Používania Normálne Vonku
Pôvod Kontinentálna Čína
Štruktúra Jeden Kus
Jednorazové No
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Nie Je Súčasťou
Druh Ostatné Kachle

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby