Menu


Prenosné Vonkajšie potreby na Kempovanie Sporák Drevom, Mini Ľahký Piknik Ocele BBQ Nerezová varná doska, Sporák Dobrodružstvo Nástroje, Cestovné R1L9

€19.50 €27.09

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d167330
Značky

Názov produktu: Prenosné Vonkajšie potreby na Kempovanie Sporák

Veľkosť produktu: Veľké rozmery:30*20 cm/11.8*7.9 v Malej veľkosti:13.5*20.5/5.3*8.1 v Klasických:13.5*15/5.3*5.9 v Inovovaná verzia:13.5*18 cm/5.3*7.1 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: Nerezová oceľ

Vlastnosti produktu:

1.Prenosné a Kompaktné: Tento nehrdzavejúcej ocele, prenosný gril, sporák je určený pre outdoorových nadšencov, ktorí radi chodia na turistiku, alebo piknik.Jeho kompaktný a ľahký a sklopný dizajn uľahčuje prenášanie a ukladanie, čo vám umožní vychutnať chutné grilovanie jedlo, nech ste kdekoľvek.

2.Univerzálny Paliva Možností: Tento sporák je rôzne zdroje paliva, vrátane alkoholu, čo je univerzálne a pohodlné na používanie.Či už dávate prednosť pomocou alkoholu, drevo, alebo iné tuhé palivá, tento sporák je možné ubytovať vášho výberu, vám poskytne flexibilitu vaše vonkajšie varenie skúsenosti.

3.Odolná Konštrukcia: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, tento gril sporák je postavená tak, aby odolala prvky a posledné roky vonkajšie použitie.Je odolný voči korózii, korózii a vysokým teplotám, zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných prostrediach.

4.Efektívne Vykurovanie: dizajn tohto sporáka zabezpečuje efektívne a dokonca kúrenie, čo vám umožní variť svoje obľúbené jedlá rýchlo a efektívne.Nerezová oceľ materiál poskytuje výbornú distribúciu tepla, pomáha dosiahnuť dokonale uvarené pokrmy každý čas.

5.Jednoduché Použitie a Čistenie: S jeho užívateľsky príjemný dizajn, tento gril, sporák je jednoduché nastavenie a prevádzku.Po použití, sporák môže byť ľahko čistiteľný, vďaka svojej odnímateľné časti a hladký materiál z nehrdzavejúcej ocele.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte ma kontaktovať budeme vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks Kachle

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Pekný deň!

Technické Detaily

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Štruktúra Jeden Kus
Pôvod Kontinentálna Čína
Počet Používateľov 3-5
Jednorazové No
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Nie Je Súčasťou
Druh Ostatné Kachle

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby