Menu


Prenosné Snehu Pazúr Ice Uchopovač Nehrdzavejúcej Ocele Ice Topánky Spike Snehu Hrotmi Trakciu 35-48 Lezenie Kopačky Ice protišmykových Gri V7V6

€0.75 €1.15

Doprava zadarmo
Hodnotené5.00Z 5
Info
  • sku: d25403
Značky

Názov produktu: Sneh Pazúr Ice Uchopovač

Veľkosť produktu: Nastaviteľné jednotnej veľkosti 100*50mm/

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: Nerezová oceľ

Vlastnosti produktu:

1.Odolná konštrukcia z nerezovej ocele: Tieto vonkajšie 26-zub tvrdého dreva sal lesa sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, zabezpečuje ich trvanlivosť a dlhotrvajúci výkon v rôznych terénoch, vrátane snehu, v blate, a skalnaté plochy.

2.Lepšiu trakciu a priľnavosť: Na mangánovej ocele hrotmi na tieto tvrdého dreva sal lesa poskytujú vynikajúcu trakciu na ľadovej a klzkom povrchu, a umožňuje navigovať s ľahkosťou počas turistiku, horolezectvo a iné outdoorové aktivity.Účinne zabránilo pošmyknutia a úrazov, zabezpečiť vašu bezpečnosť.

3.Ľahké nosenie a úpravu: Tieto tvrdého dreva sal lesa funkciu užívateľsky príjemný dizajn, ktorý uľahčuje nosenie a úpravu.Flexibilné gumové popruhy pevne držať tvrdého dreva sal lesa v mieste, zatiaľ čo nastaviteľné pracky, zabezpečiť pohodlný strih pre rôzne veľkosti obuvi.

4.Všestranné a spoľahlivé: Či už ste turistika v zasnežené hory a treking cez zablatené cesty, tieto tvrdého dreva sal lesa sú navrhnuté tak, aby poskytovali spoľahlivú trakciu na rôzne vonkajšie podmienky.Sú vhodné pre začiatočníkov aj skúsených dobrodruhov.

5.Ľahký a prenosný: Tieto tvrdého dreva sal lesa sú ľahký a skladací, takže ich ľahko sa prenáša v batohu alebo vrecku.Zaberajú minimálny priestor a možno ich rýchlo dať alebo prijať vypnúť, keď je to potrebné.Tento pohodlie robí ich základné príslušenstvo pre všetkých outdoorových nadšencov.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte ma kontaktovať budeme vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1pair Snehu Pazúr Ice Uchopovač

Ďakujem za pozornosť, ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Technické Detaily

Druh Tvrdého dreva sal lesa
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby